GREEK GR
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300

1 Επιβάτης

- +
Ενήλικας
- +
από 2 ετών έως 11
- +
έως 2 ετών
Κλείσιμο
Χριστούγεννα

ΠΕΚΙΝΟ – ΣΙΑΝ – ΣΑΓΚΑΗ

Σινικό Τείχος- Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Πλατεία Τιένανμεν - Απαγορευμένη Πόλη- Ναός του Ουρανού-Καλοκαιρινό Παλάτι- Πήλινος Στρατός -Tang Dynasty σόου –Κουνγκ Φου σόου - Ακροβατικά Show- Πύργος JimMao - Σουτσόου

Αναχωρήσεις : 20 & 29 Δεκεμβρίου 2016


Ξενοδοχεία : 
Τhe Presidential Hotel Beijing 5* (甲9 Fuchengmen Outer St, Xicheng, Beijing)
Grand Noble Hotel Xian 5* (No. 334 East Street, Xi an City)
Regal East Asia Hotel 4* (800 Ling Ling Road (Inside Shanghai Stadium), Shanghai)


1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Πεκίνο. Ολονύκτια πτήση.

2η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ – ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΙΑ ΠΕΚΙΝΟΥ 

Άφιξη στην πρωτεύουσα των Αυτοκρατόρων, το Πεκίνο. Η πόλη που αγγίζει πλέον τους 22.000.000 κατοίκους και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό έχει να προσφέρει σε κάθε γωνιά της και μια νέα συγκίνηση – άλλοτε ρομαντική, άλλοτε εκθαμβωτική, μα πάντα ενδιαφέρουσα. Θεωρείται μία από τις αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο, όπου τα μεγέθη απλώς σε ξεπερνάνε. Πήρε την ονομασία του "Μπεϊζίν" - που σημαίνει βόρεια πρωτεύουσα - κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ . Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο για να γευθούμε την περίφημη πάπια Πεκίνου.

3η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ – ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στο περίφημο Σινικό Τείχος. Η συνολική του έκταση σύμφωνα με τους ειδικούς  ανέρχεται στα 8.851 χλμ. Αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις  ανθρώπινο οικοδόμημα και είναι χαρακτηρισμένο από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το Σινικό Τείχος είναι η πασίγνωστη οχύρωση που οικοδομήθηκε στα βόρεια σύνορα της Κινεζικής Αυτοκρατορίας προκειμένου να προστατεύσει το εσωτερικό της χώρας από εισβολές και επιδρομές διάφορων νομαδικών φυλών. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, όπου θα κάνουμε μία ιστορική αναδρομή όλων των αυτοκρατόρων της δυναστείας των Μινγκ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

4η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε την μέρα μας με την επίσκεψή μας στην τεράστια Πλατεία Τιέν Αν Μεν, εθνικό σύμβολο για την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Το συνολικό της εμβαδόν αγγίζει τα 440.000 τετραγωνικά μέτρα και δικαιολογημένα θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου. Απέναντι ακριβώς βρίσκεται το συγκρότημα της  Απαγορευμένης Πόλης, που απλώνεται απέραντο και για περίπου 5 αιώνες φιλοξενούσε το αυτοκρατορικό παλάτι που διέμενε ο απόλυτος άρχοντας της κινεζική αυτοκρατορίας. Καλύπτει μια έκταση 172 στρεμμάτων και περιλαμβάνει περισσότερα από 980 κτίρια. Ακολουθεί ξενάγηση του χώρου και της ιστορίας του στα κυριότερα δωμάτια. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το “Κόκκινο Θέατρο” όπου και θα παρακολουθήσουμε ένα από τα καλύτερα σόου Κουνγκ Φου. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

5η μέρα: ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ

Πλούσιο πρωινό από μπουφέ στο ξενοδοχείο μας. Στην σημερινή μας περιήγηση στην πόλη του Πεκίνου θα ξεκινήσουμε από τον Ναό του Ουρανού. Πρόκειται για ένα Ταοϊστικό λατρευτικό σύμπλεγμα κτιρίων,  όπου αφιερώθηκε στην λατρεία του ουρανού και φιλοξενούσε για αιώνες τις παραδοσιακές ετήσιες τελετές προσευχής προς τον ουρανό για καλή σοδειά. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Καλοκαιρινό Παλάτι  με τις περίτεχνες  γέφυρες και την γραφική λίμνη. Ξύλινες κολόνες, ζωγραφισμένες  οροφές με μυθολογικές σκηνές, η λίμνη,  η γέφυρα της Μακροβιότητας και στο τέλος του διαδρόμου το περίφημο “Μαργαριταρένιο Καράβι”, είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά του, που δίκαια το χαρακτηρίζουν ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Πεκίνου.Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στις αγορές του Πεκίνου. Το βράδυ θα δειπνήσουμε με συνοδεία παραδοσιακών Μογγολικών χορών που θα μας συναρπάσουν.

6η μέρα: ΠΕΚΙΝΟ – ΣΙΑΝ 

Πρωινό και αναχώρηση με το τρένο βολίδα για την πόλη Σιάν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δεν χάνουμε λεπτό και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην διάσημη αυτή πόλη για τον πολιτισμό της με την ξενάγησή μας από το κέντρο της όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε την παγόδα της Άγριας Χήνας, τα καλοδιατηρημένα τείχη των Μινγκ.Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

7η μέρα: ΣΙΑΝ – ΠΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ -  ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην επίσκεψη σε μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις, τον Πήλινο στρατό. Ο χώρος αποτελείται από τρία σκάμματα και περιλαμβάνει περίπου 6.000 πήλινους στρατιώτες και άλογα από τους συνολικά 8.000 που έχουν αποκαλυφθεί.  Είναι τοποθετημένοι σε σειρές, σε θέση μάχης και ανάμεσά τους υπάρχουν χωμάτινα τείχη ύψους 2,5 μέτρων. Στραμμένοι προς την ανατολή, ο καθένας έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και η αμφίεσή του δηλώνει τη φυλή και την καταγωγή του. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Πύργο της Καμπάνας, μοναδικό δείγμα κινεζικής αρχιτεκτονικής. Ο πύργος έχει ύψος 36 μέτρα και πρόκειται για ένα ξύλινο κτίσμα με διπλές σκάλες που οδηγούν στην κορυφή των δύο ορόφων, απ' όπου μπορείτε να θαυμάσετε την πανοραμική θέα της πόλης. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σ’ ένα από τα διασημότερα εστιατόρια της πόλης, παρακολουθώντας παραδοσιακούς χορούς της δυναστείας των Τανγκ.

8η μέρα: ΣΙΑΝ – ΣΑΓΚΑΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την «Νέα Υόρκη» της Ανατολής, Σαγκάη. H Σαγκάη η μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο από άποψη πληθυσμού και λιμένας της Κίνας, θεωρείται κύριος φορέας της σύγχρονης οικονομίας της Κίνας, καθώς επίσης και ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, εμπορικά, οικονομικά και βιομηχανικά της κέντρα. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην πόλη όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε την περιοχή Μπουντ, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες, τους κήπους Γιου και τον ναό του Βούδα από νεφρίτη.Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η μέρα μας θα κλείσει με ένα εντυπωσιακό σόου ακροβατικών, από τα καλύτερα στην Κίνα, που θα μας συναρπάσει.

9η μέρα: ΣΑΓΚΑΗ – ΣΟΥΤΣΟΟΥ – ΣΑΓΚΑΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την υδάτινη πόλη Σουτσόου, με τα αμέτρητα κανάλια, τους πανέμορφους κήπους και τα πέτρινα γεφύρια. Φθάνοντας στην πόλη θα επισκεφθούμε τους κήπους “Net Master”. Στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε κινέζικες γόνδολες, όπου θα διασχίσουμε τα κανάλια και θα δούμε την καθημερινότητα των κατοίκων μέσα από το νερό. Θα καταλήξουμε στην παγόδα του Λόφου της Τίγρης, όπου θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κήπο από Μπονζάι. Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη της Σαγκάης. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η σημερινή μας μέρα θα ολοκληρωθεί με την βόλτα μας στον πύργο JinMao, όπου η θέα της πόλης από ψηλά μοιάζει συγκλονιστική. Αμέτρητοι ουρανοξύστες, φωτισμένοι κάτω από τα πόδια μας.

10η μέρα: ΣΑΓΚΑΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για την δεύτερη περιήγηση στην πόλη, όπου θα περπατήσουμε στον εμπορικό δρόμο Nanjing και θα επισκεφθούμε το μουσείο της Σαγκάης. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο με το τρένο βολίδα. Πτήση για Αθήνα.

11η μέρα: ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο: 
Δίκλινο Μονόκλινο Φόροι αεροδρομίων
1.195 €  1.650 € 710 €

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό: 

Αθήνα – Κωνσταντινούπολη     TK 1844      22.05-23.40

Κωνσταντινούπολη – Πεκίνο    TK     20      00.50-16.05

Σαγκάη – Κωνσταντινούπολη   TK     27      23.10-05.10+1

Κωνσταντινούπολη – Αθήνα     TK 1845      07.30-09.00

Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* και 4* στη Σαγκάη με ημιδιατροφή καθημερινά όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα

Πλουσιοπάροχες περιηγήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναφέρονται

Μεταφορές – Εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία από/προς το αεροδρόμιο και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος

Εισιτήρια εισόδου όπου είναι απαραίτητο σε όλους τους χώρους – μνημεία που επισκεπτόμαστε

Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί με πλήρη επίγνωση της κινέζικης κουλτούρας

Έμπειρος αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα

Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

 

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά

Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 710€

Βίζα Εισόδου στην Κίνα 60€

Τοπικοί φόροι 30€


Σημειώσεις: 
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 110 € το άτομο.
Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ή να πραγματοποιηθεί αντίστροφα, χωρίς όμως να παραλειφθεί κάποιο μέρος από τις ξεναγήσεις – εκδρομές όπως περιγράφονται αναλυτικά. 


Απαραίτητα έγγραφα:

Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην χώρα

Απαραίτητες δύο έγχρωμες φωτογραφίες

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ: 

Μέχρι 30 ημέρες πριν   : 80€ άτομο για οργανωμένα ταξίδια στην Ευρώπη

                                      : 140€ το άτομο για οργανωμένα ταξίδια μακρινά- εξωτικά

                                      : 40€ το άτομο για κρατήσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και οδικές εκδρομές 

29-15 ημέρες πριν       : 250€ άτομο για οργανωμένα ταξίδια στην Ευρώπη και εξωτικά

                                    : Ακυρωτικά μίας διανυκτέρευσης για ξενοδοχεία στην Ελλάδα και οδικές εκδρομές 

14-01 ημέρες πριν      : Το σύνολο της αξίας της εκδρομής - ξενοδοχείου 

Ενημερωτικό Εκδρομής (ξενοδοχεία, πτήσεις ,ώρα συνάντησης στο αεροδρόμιο) 3 ήμερες πριν την αναχώρηση