GREEK GR
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300

1 Επιβάτης

- +
Ενήλικας
- +
από 2 ετών έως 11
- +
έως 2 ετών
Κλείσιμο
Φθινόπωρο 2016

ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ – ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ  και στις Χριστουγεννιάτικες αγορές του Μπάντεν Μπάντεν , Στρασβούργου

10-14 Δεκεμβρίου 2016

Ξενοδοχείο : CROWNE PLAZA HEIDELBERG 4* (Kurfürsten-Anlage 1, 69115 Heidelberg, Γερμανία)

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ –  ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την LUFTHANSA . Άφιξη και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη πόλη που εκτός από έδρα του Χρηματιστηρίου, τραπεζών και πολιτιστικό κέντρο της Γερμανίας θεωρείται δίκαια το «Μανχάταν» του Μάιντ. Λίγος χρόνος για να περπατήσουμε στον πεζόδρομο Zeil που είναι η χαρά του shopping και επίσκεψη στη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης . Αναχώρηση για τη Χαιδελβέργη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο CROWNE PLAZA 4* sup. 

2η μέρα: ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ

Μπουφέ πρόγευμα . Αναχώρηση για περιήγηση της πόλης .Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, με τις ενδιαφέρουσες εκκλησίες των Ιησουϊτών, & του Αγ. Πνεύματος, θα θαυμάσουμε τα κτίρια με την Μπαρόκ αρχιτεκτονική & την πολύβουη κεντρική πλατεία της αγοράς. Μετά το τέλος της περιήγησης μπορείτε να ανεβείτε μέχρι το επιβλητικό Schloss (κάστρο της Χαϊδελβέργης), για να θαυμάσετε την πόλη και το ποταμό πανοραμικά, αλλά και για να δείτε το περίφημο Γερμανικό μουσείο Φαρμακευτικής καθώς και να επισκεφθείτε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης .

3η μέρα: ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ &  ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν Η ξακουστή αυτή λουτρόπολη είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές, τα λουτρά του Καρακάλα, αλλά και το Καζίνο, κτίριο«κόσμημα» της πόλης, με τους ολάνθιστους κήπους & τον ποταμό Όος που την διαρρέει. Ελεύθερος χρόνος στη χριστουγενιάτικη αγορά και αναχώρηση για το Στρασβούργο όπου θα περιηγηθούμε . Εκεί δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναό της Notre Dame με ύψος 142 μ., αλλά και το εντυπωσιακό Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν παγκοσμίως. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περπατήσουμε στην γνωστή κουκλίστικη «Μικρή Γαλλία» με τα ξύλινα σπιτάκια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Χαιδελβέργη.

4η μέρα: ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟΥ, ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ & TRIBERG

Πρόγευμα και προορισμός μας ο Μέλανας Δρυμός και το σπάνιας ομορφιάς Μαύρο Δάσος με την καταπληκτική φύση. Πρώτη μας στάση το Φράιμπουργκ από τις γνωστότερες και πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου και θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό, που είναι γεμάτος με ψηλά κωνοφόρα δέντρα και ξύλινα κουκλίστικα σαλέ. Το οδοιπορικό μας περνώντας από γραφικές κοιλάδες θα καταλήξει αρχικά στην «πνιγμένη» στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και στη συνέχεια στους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας στην περιοχή Τρίμπεργκ. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού, για αυτό μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το τοπικό μουσείο, με εκθέματα της περιοχής του Μέλανα Δρυμού, ή κάποιο από τα πολλά καταστήματα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Στρασβούργο.

5η μέρα: ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ -  ΑΘΗΝΑ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη και το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο:
Ημερομηνίες Δίκλινο Μονόκλινο Παιδική τιμή 2-12ετών
10-14/12 599 € 729 €  499 €

Παιδί  0-2 ετών : 200 € (συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων)


Περιλαμβάνονται:
 

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ με την LUFTHANSA

 

   Αθήνα- Φρανκφούρτη    07:15 – 09:20

 

   Φρανκφούρτη - Αθήνα  13:15 – 17:00

 

Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA HEIDELBERG 4*

 

Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

 

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

 

Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας

 

Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

 

Φ.Π.Α

 

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 

Φόροι αεροδρομίου

 

Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα,

 

Ό,τι  δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.

ΠΡΟΣΟΧΗ Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ή να πραγματοποιηθεί αντίστροφα, χωρίς όμως να παραλειφθεί κάποιο μέρος από τις ξεναγήσεις – εκδρομές όπως περιγράφονται αναλυτικά. Οι τελικές πτήσεις και τα ξενοδοχεία δίνονται με το ενημερωτικό 4 μέρες πριν την αναχώρηση.