GREEK GR
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300

1 Επιβάτης

- +
Ενήλικας
- +
από 2 ετών έως 11
- +
έως 2 ετών
Κλείσιμο
Φθινόπωρο 2016

Αναχωρήσεις: 
 18-22 Νοεμβρίου 2016

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΜΟΝΤΡΕ - ΛΩΖΑΝΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την Swiss International για τη Ζυρίχη. Άφιξη και αναχώρηση για τη Λωζάννη με ενδιάμεση επίσκεψη στο Μοντρέ. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε τη πορεία μας για τη πανέμορφη Λωζάννη. Πεζοί, θα επισκεφτούμε το παλιό κομμάτι της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις  μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φτάσουμε στον Γοτθικό, Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε να δούμε το Ολυμπιακό μουσείο, στο Ουσί, της Ολυμπιακής επιτροπής που έχει εδώ την έδρα της.Τέλος, άφιξη στη Λωζάννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο De La Paix 4* (www.hoteldelapaix.net ).

 

2η μέρα: ΛΩΖΑΝΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη Γενεύη. Θα διέλθουμε τα Μέγαρα των Διεθνών οργανισμών όπως του ΟΗΕ, Ερυθρού Σταυρού, τηλεπικοινωνιών. Δείτε το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από την λίμνη και εκτοξεύει το νερόσε ύψος 150 μ. και αποτελεί μαζί με το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, το σύμβολο της πόλης. Περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα και πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία και τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ.

 

3η μέρα: ΛΩΖΑΝΝΗ - ΒΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βέρνη. Θα γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του Ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, θα δούμε τις αρκούδες απο όπου η πόλη πήρε το ονομά της και Θα περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα με τα Μεσαιωνικά κτίρια. Συνεχίζουμε για τη Ζυρίχη. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την εκκλησία Φράουμινστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του ρολογιού, τις γέφυρες ολόγυρα στη γαλήνια λίμνη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Courtyard by Marriot Zurich Nord 4* (www.courtyardzurich.com )

 

4η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, χτισμένη στην άκρη της λίμνης των τεσσάρων καντονιών με το παλαιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο των Λεόντων και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ιντερλάκεν, που είναι χτισμένο στην συμβολή δυο λιμνών με ανθοστόλιστα πάρκα, επιβλητικά ξενοδοχεία και ολόγυρα τις πανύψηλες βουνοκορφές του Jungfraujof.

 

5η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΑΘΗΝΑ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης για τη πτήση της επιστροφής.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ με SWISS INTERNATIONAL

•Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4* sup στη Ζυρίχη με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

•Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* στη Λωζάννη με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

•Μεταφορές, περιηγήσεις & επισκέψεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν

•Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

•ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

•Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 € περίπου

•Check point – parking 20 ευρώ κατ άτομο

•Aχθοφορικά

•Φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία - επισκεπτόμενους χώρους, δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (καταβάλλεται απευθείας σε αυτά) προαιρετικές εκδρομές κ.λπ.

•Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π