GREEK GR
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300

Πανόραμα Βιρμανίας Χρυσός Βράχος (13ημ.) Έκπτωση -60€

1 Επιβάτης

- +
Ενήλικας
- +
από 2 ετών έως 11
- +
έως 2 ετών
Κλείσιμο
Χριστούγεννα

Αναχώρηση : 23 Δεκεμβρίου 2016

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΓΙΑΝΓΚΟΝ

Πτήση για την Γιανγκόν, την πρωτεύουσα της Βιρμανίας/ Μυανμάρ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 

2η μέρα: ΓΙΑΝΓΚΟΝ

Άφιξη νωρίς το πρωί στην Γιανγκόv, γνωστή  ως ‘’ο Κήπος της Ανατολής’’. Ολοήμερη ξενάγηση της πόλης όπου μεταξύ των άλλων θα επισκεφθούμε  την Παγόδα Μποταούνγκ κοντά στον ποταμό Γιανγκόν,  την  Παγόδα Σούλε  και την περίφημη τοπική αγορά Σκοτ. Στην συνέχεια μας περιμένει η  απαστράπτουσα παγόδα Σβεταγκόν με το χρυσό χρώμα. Το βράδυ θα μεταφερθούμε  στις όχθες της  Βασιλικής Λίμνης όπου δεσπόζει το κτίριο Καραβέικ, και θα απολαύσουμε ένα δείπνο με φολκλορικό σώου στο εστιατόριο Karaweik Royal Barge.

3η μέρα: ΓΙΑΝΓΚΟΝ – ΜΠΑΓΚΑΝ

Πρωινή πτήση για το Μπαγκάν.  Η σημερινή μέρα είναι ολόκληρη αφιερωμένη στους ναούς του Μπαγκάν, τον δεύτερο σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο της Ασίας μετά το Ανγκόρ στη Καμπότζη.Η επίσκεψή μας περιλαμβάνει την χρυσή παγόδα Σβεζιγκόν, την παγόδα Νταμαγιάνγκ ( ο μεγαλύτερος ναός στο Μπαγκάν), τον ναό Χτινλομίνλο, τον εντυπωσιακό ναό Κουμπιακούι  με τις υπέροχες τοιχογραφίες του 11ου αιώνα  και φυσικά τον Ναό Ανάντα, τον ωραιότερο ναό του Μπαγκάν, σχεδόν «Γοτθικού» στυλ. 

4η μέρα: ΜΠΑΓΚΑΝ ( ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΠΑ)

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη πολύχρωμη αγορά Νιούνγκ Ου για να θαυμάσουμε τα τοπικά προϊόντα που πουλούν οι ντόπιοι κάτοικοι και στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε για το όρος Πόπα , ένα ανενεργό ηφαίστειο  1518 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.  Για αυτό που είναι όμως περισσότερο γνωστό το όρος Πόπα είναι το εντυπωσιακό μοναστήρι Πόπα Τανγκαλά  που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην κορυφή   και είναι αφιερωμένο σε μυθολογικές θεότητες του  βουδισμού.   Ανεβαίνοντας τα 777 σκαλιά ως την κορυφή βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα. 

5η μέρα: ΜΠΑΓΚΑΝ  - ΜΑΝΤΑΛΕΙ –ΠΙΝ ΟΥ ΛΟΥΙΝ

Πτήση  για το Μανταλέι  και αναχώρηση οδικώς για τη περιοχή του Πιν Ου Λουίν, της πόλης των λουλουδιών που βρίσκεται σε υψόμετρο 1070μ. Τα αποικιακού ρυθμού σπίτια κρυμμένα μέσα σε τεράστιους ευκαλύπτους, πεύκα και βελανιδιές  δίνουν μια μοναδική εικόνα την οποία θα απολαύσουμε γυρνώντας την πόλη με άμαξες! Η επίσκεψη μας στον  Εθνικό Βοτανικό Κήπο θα μας αποκαλύψει έναν παράδεισο από άγριες ορχιδέες και πολλά είδη εξωτικών δένδρων και φυτών.

6η μέρα: ΠΙΝ ΟΥ ΛΟΥΙΝ- ΓΚΟΚ ΤΕΙΚ – ΜΑΝΤΑΛΕΙ

Αμέσως  μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και επιβιβαζόμαστε στο τραίνο για μια μοναδική διαδρομή κατά μήκος της  πιο διάσημης γέφυρας της χώρας , της Viaduct Gokhteik. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Μανταλέι.

7η μέρα: ΜΑΝΤΑΛΕΙ  (ΑΜΑΡΑΠΟΥΡΑ)

Η σημερινή μας μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Αμαραπούρα, την αρχαία πρωτεύουσα της Βιρμανίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε πάνω στη γραφική γέφυρα Ου Μπειν και μετά θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο Βουδιστικό Μοναστήρι της χώρας, το Μαχακανταγιόν, που φιλοξενεί πάνω από 1.000 μοναχούς και να παρατηρήσουμε από κοντά τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους.  Επιστροφή στο Μανταλέι και ξενάγηση στην πιο ιερή Παγόδα της περιοχής, Μαχαμούνι όπου φιλοξενείται ιερότατο άγαλμα του Βούδα. Επιστρέφοντας στο Μανταλέι θα επισκεφθούμε την Παγόδα  Κουθοντάου όπου φυλάσσεται το μεγαλύτερο βουδιστικό βιβλίο στον κόσμο και το Μοναστήρι Σβεναντάου, με τα εξαιρετικά ξυλόγλυπτα, άλλοτε κατοικία του βασιλιά Μιντόν

8η μέρα: ΜΑΝΤΑΛΕΙ (ΜΙΝΓΚΟΥΝ) – ΠΙΝΤΑΓΙΑ

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο και  πλέοντας κατά μήκος του ποταμού Αγιαρβάντι  θα επισκεφθούμε την παγόδα Μινγκούν με την ….μεγαλύτερη καμπάνα του κόσμου που ζυγίζει 90 τόνους!  Πτήση για το Χέχο.   Η γραφική διαδρομή μέσα από τους καταπράσινους λόφους και τους ορυζώνες θα μας φέρει στην Πιντάγια.  Θα επισκεφθούμε το ομώνυμο σπήλαιο  το οποίο είναι γεμάτο με  ιερά αγάλματα του Βούδα σε μια εκπληκτική ποικιλία σχημάτων.

9η μέρα: ΠΙΝΤΑΓΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΊΝΛΕ

Αναχώρηση οδικώς για την Λίμνη  Ίνλε.  Στην διαδρομή μας βρίσκεται και το  Μοναστήρι Σβε Γιαν Πι που αγαπούν ιδιαίτερα οι φωτογράφοι για τα μοναδικά παράθυρα του σε οβάλ σχήμα  Το ίδιο απόγευμα θα εξερευνήσουμε με πλοιάριο  κρυμμένες γωνιές της υδάτινης πολιτείας όπου συνυπάρχει η λατρεία του Βούδα με τον παραδοσιακό και άκρως φωτογραφικό τρόπο ζωής των κατοίκων της λίμνης.

10η μέρα: ΛΙΜΝΗ ΊΝΛΕ

Σήμερα θα συνεχίσουμε την ξενάγηση στην Λίμνη και θα επισκεφθούμε το χωριό Ιν Ντείν , της μειονότητας  Πάο.  Θα αφεθούμε στην μυστικιστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι  παγόδες στην κορυφή του λόφου του Ιν Ντείν  και θα περιηγηθούμε στο χωριό των Πάο

11η μέρα: ΛΙΜΝΗ ΊΝΛΕ – ΓΙΑΝΓΚΟΝ – ΚΙΑΙΚΤΙΓΙΟ (ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ)

Πρωινή πτήση για τη γνώριμη Γιανγκόν. Άφιξη και αναχώρηση για την Νοτιανατολική Βιρμανία και την περιοχή των Μον. Το απόγευμα θα φθάσουμε στο χωριό Κιαικτίγιο στο οποίο βρίσκεται η περίφημη Παγόδα με τον Χρυσό Βράχο, από τα πλέον θρησκευτικά σύμβολα της ΝΑ Ασίας.       

12η μέρα: ΚΙΑΙΚΤΙΓΙΟ  (ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ) – ΓΙΑΝΓΚΟΝ– ΑΘΗΝΑ

Πρωινή επίσκεψη στο διάσημο μνημείο που είναι ένας ολόχρυσος βράχος από γρανίτη που αιωρείται στην άκρη του ομώνυμου λόφου, σε ύψος 1100μ από το επίπεδο της θάλασσας και που στην κορυφή του βρίσκεται η μικρή παγόδα  που του έδωσε και το όνομα του. Επιστροφή οδικώς στην Γιανγκόν. Κατά την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Παγόδα Σουεμαντάου και την Παγόδα Σουεθαρουνγκ. Άφιξη αργά το απόγευμα στη Γιανγκόν, μεταφορά στο ξενοδοχείο για ένα πλούσιο δείπνο μπουφέ. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου μέσω ενδιάμεσου σταθμού θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

13η μέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Ελλάδα.


Τιμή κατ' άτομο σε δίκλινο : 2.090 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου : +650 €

Περιλαμβάνονται: 

Αεροπορικά εισιτήρια με Emirates & Qatar

 

       Αθήνα Ντουμπάι            16.15 – 01.25

       Ντουμπάι Γιανγκόν         03.20 – 11.05+1

       Γιανγκόν Ντουμπάι         01.50 -  05.45  

       Ντουμπάι Αθήνα             09.50 -  13.15

 

Ξενοδοχεία 5* & 4* με η Ημιδιατροφή καθημερινά εντός των ξενοδοχείων 

Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται

Έμπειρος αρχηγός συνοδός

Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους

Αχθοφορικά

Φιλοδωρήματα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΦΠΑ

Έξοδα βίζας

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων( 890 €)

Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων ή δείπνων

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Ταξιδιωτικά έγγραφα:

Απαραίτητο διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία επιστροφής του ταξιδιού.

Μία σκαναρισμένη έγχρωμη φωτοτυπία του διαβατηρίου σας & μία έγχρωμη φωτογραφία  διαστάσεων 4,6 μήκος Χ 3,8 πλάτος τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση.

Σημείωση: Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ή να πραγματοποιηθεί αντίστροφα, χωρίς όμως να παραλειφθεί κάποιο μέρος από τις ξεναγήσεις – εκδρομές όπως περιγράφονται αναλυτικά. 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ: 

Μέχρι 30 ημέρες πριν   : 80€ άτομο για οργανωμένα ταξίδια στην Ευρώπη

                                      : 140€ το άτομο για οργανωμένα ταξίδια μακρινά- εξωτικά

                                      : 40€ το άτομο για κρατήσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και οδικές εκδρομές 

29-15 ημέρες πριν       : 250€ άτομο για οργανωμένα ταξίδια στην Ευρώπη και εξωτικά

                                    : Ακυρωτικά μίας διανυκτέρευσης για ξενοδοχεία στην Ελλάδα και οδικές εκδρομές 

14-01 ημέρες πριν      : Το σύνολο της αξίας της εκδρομής - ξενοδοχείου 

Ενημερωτικό Εκδρομής (ξενοδοχεία, πτήσεις ,ώρα συνάντησης στο αεροδρόμιο) 3 ήμερες πριν την αναχώρηση.