GREEK GR
Δε-Πα: 9:00-17:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300
Δε-Πα: 9:00-17:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300

1 Επιβάτης

- +
Ενήλικας
- +
από 2 ετών έως 11
- +
έως 2 ετών
Κλείσιμο
Πάσχα 2017

1η μέρα: Αθήνα – Αρούσα

Αναχώρηση από Ελλάδα, µέσω ενδιάμεσου σταθµού, µε άφιξη την επόμενη στην Αρούσα.

2η μέρα: Αρούσα - Λίμνη Μανυάρα

Άφιξη στην Αρούσα, μέσω Νταρ Ελ Σαλάμ, και συνάντηση µε τους αντιπροσώπους µας. Ξεκούραση και µεσηµεριανό και στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το εθνικό πάρκο της Λίµνης Μανυάρα µε ενδιάμεσο απογευματινό σαφάρι. Άφιξη στο λοτζ, τακτοποίηση και δείπνο.

3η μέρα: Λίμνη Μανυάρα - Πάρκο Σερεγκέτι

Μετά από ένα πλούσιο πρωινό, ξεκινάτε για το µεγάλο πάρκο Σερεγκέτι µε την πλούσια άγρια πανίδα 2.000.000 ζώων, όπως γαζέλες, ζέβρες, λιοντάρια, όπου θα φτάσουµε πάνω στην ώρα για το µεσηµεριανό. Τακτοποίηση στο λότζ και απογευματινό σαφάρι. ∆είπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πάρκο Σερεγκέτι – Νγκόρο / Νγκόρο

Νωρίς το πρωί ξεκινάμε με σαφάρι, για να παρατηρήσουμε τα ζώα και τα πουλιά που βγαίνουν τα χαράματα για να φάνε. Επιστροφή για πρωινό και στην συνέχεια ξεκινάµε για τον φημισμένο κρατήρα ΝγκοροΝγκορο, µέσω του φαραγγιού Oldupai, όπου θα δούµε τα απολιθώµατα ανθρωποειδών 3.6 εκατοµµυρίων ετών. Θα απολαύσουµε την παρουσίαση του φαραγγιού από τοπικό ξεναγό. Συνεχίζουµε για τον κρατήρα µε συχνές στάσεις για να παρατηρήσουμε την φοβερή θέα. Φτάνουµε στο κατάλυµα για µεσηµεριανό και τακτοποίηση. Νωρίς το απόγευµα θα µπούµε µέσα στον κρατήρα σε βάθος 600 µέτρων.

Ο κρατήρας καλύπτει 260 τετρ.χλµ, είναι το σπίτι 30.000 ειδών αγρίων ζώων και είναι ακόµη ένα µέρος στην Αφρική, όπου έχουµε µεγάλη πιθανότητα να παρατηρήσουµε κατά τη διάρκεια του σαφάρι τα “big five” δηλαδή λιοντάρι, λεοπάρδαλη, βούβαλο, ρινόκερο και ελέφαντα. Το βράδυ η θερµοκρασία πέφτει υπερβολικά και είναι µια από τις πιο όµορφες εµπειρίες να καθίσουµε όλοι γύρω από µια µεγάλη φωτιά µε τα ποτά µας, συζητώντας τις εµπειρίες από το ηµερήσιο σαφάρι που κάναμε. Θα παρατηρήσουμε επίσης τους Μασάι να βόσκουν τα βοοειδή τους στον πάτο του κρατήρα και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο δίπλα στην βοσκή, λιοντάρια να κυνηγούν βουβάλια. Επιστρέφουµε στο κατάλυµα για ξεκούραση. ∆είπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Νγκόρο / Νγκόρο - Πάρκο Ταραγκίρε

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το επόμενο πάρκο, το Ταρανγκίρε. Φτάνουμε στο κατάλυμα μας για μεσημεριανό και τακτοποίηση. Το μεσημέρι πάμε για σαφάρι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλα άγρια ζώα με χαρακτηριστικό τα λιοντάρια που συνηθίζουν να σκαρφαλώνουν και να ξεκουράζονται στα μοναδικά δέντρα των αδανσωνιών. Επιστροφή για δείπνο και ξεκούραση.

6η μέρα: Πάρκο Ταραγκίρε - Αρούσα – Ζανζιβάρη

Νωρίς το πρωί σαφάρι, πριν το πρωινό μας, και στην συνέχεια αναχώρηση για Αρούσα για την πτήση µας με κατεύθυνση Ζανζιβάρη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, συνάντηση και ξεκούραση στον ήλιο και στις όµορφες τροπικές θάλασσες του νησιού. Προαιρετικά συστήνουµε µια εκδροµή στην πρωτεύουσα του νησιού µε την ενδιαφέρουσα πολιτιστική κληρονοµιά. Αξίζει να περπατήσετε µέσα στα στενά δροµάκια της πόλης.

7η μέρα: Ζανζιβάρη

Ημέρα ελεύθερη.

8η μέρα: Ζανζιβάρη

Ημέρα ελεύθερη.

9η μέρα: Ζανζιβάρη-Αθήνα

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Νταρ Ελ σαλαμ ή Αρούσα για τον ταξίδι της επιστροφής με άφιξη την επομένη στην Ελλάδα.

Περιλαμβάνονται συνοπτικά:

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό | Διαμονή: Λοτζ 4* και ξενοδοχεία στην Ζανζιβάρη | Αρούσα (1), Λίμνη Μανιάρα (1), Σερενγκέτι (1), Νγκόρο Νγκόρο (1), Πάρκο Ταραγκίρε (1), Ζανζιβάρη (3) | Διατροφή: Πλήρη διατροφή στο Σαφάρι και ημιδιατροφή στην Ζανζιβάρη ή πρωινό ανάλογα με το ξενοδοχείο // Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα | Τοπικός έμπειρος ξεναγός Έμπειρος Έλληνας αρχηγός | Ασφάλεια αστικής ευθύνηςΔεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά περίπου 850€


Τιμοκατάλογος:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΛ/ΤΡΙΚΛ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ
Ως άνω πρόγραμμα 10/04 2890€ 3840€ O/R

*Προκύπτει επιβάρυνση κατά άτομο στις πιο πάνω τιμές πακέτου για μη έγκαιρες κρατήσεις .

Σημαντική Παρατήρηση: Το εμβόλιο του κίτρινου πυρετού είναι υποχρεωτικό. Απαραίτητα το διαβατήριο σας με 6μηνη ισχύ. Για την έκδοση της βίζας χρειαζόμαστε φωτοτυπία του διαβατήριου.