GREEK GR
Δε-Πα: 9:00-17:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300
Δε-Πα: 9:00-17:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300

Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ (11 ή 12 ημέρες/9 νύχτες)

1 Επιβάτης

- +
Ενήλικας
- +
από 2 ετών έως 11
- +
έως 2 ετών
Κλείσιμο
Εξωτικά / Μακρινά

Αγιουταγια – Πιτσανουλοκ – Σουκοταϊ – Σρι Σατσαναλαϊ – Πραε – Τσιανγκ Ραϊ – Τσιανγκ Μαϊ – Λαμπανγκ -Τακ – Λοπμπουρι – Μπανγκοκ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης την Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

2η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ – ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ

Άφιξη νωρίς το πρωί της 2ης ημέρας στην Μπανγκόκ και αναχώρηση οδικώς για Πιτσανουλόκ. Πρώτη στάση στην διαδρομή μας θα είναι η Αγιούταγια. Η ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της πόλης που κτίστηκε από 33 βασιλείς σε διάρκεια 400 χρόνων δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Η πόλη ιδρύθηκε περίπου το 1350 και γύρω στο 1600 ήταν μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Ασίας. Θα επισκεφτούμε το διάσημο ιστορικό πάρκο της πόλης ,πράγματι ένα στολίδι πολιτισμού . Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε και τα θερινά ανάκτορα του Βασιλιά όπου θα εντυπωσιαστούμε από την φύση αλλά και από την μαγεία των νερών που θα μας συνοδεύουν σε όλη την διαδρομή της ξενάγησης μας . Αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ . Άφιξη εκεί το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση. Προτείνουμε μια βόλτα στην αγορά της πόλης για να πάρουμε την πρώτη μας εικόνα από την ζωή των ντόπιων.

3η μέρα: ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ - ΣΟΥΚΟΤΑΙ - ΣΡΙ ΣΑΤΣΑΝΑΛΑΙ – ΠΡΑΕ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Mahathat τον μεγαλύτερο ναό της πόλης και θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα του βασιλείου της Ταϊλάνδης. Εκεί θα επισκεφτούμε το ιστορικό πάρκο Sukhothai και στην συνέχεια το ιστορικό πάρκο Sri Satchanalai.Ένα απίστευτο φυσικό τοπίο μαζί με τους παλιούς ναούς της χώρας καθιστούν μοναδικό το τοπίο. Μετά την ξενάγηση μας θα συνεχίσουμε για την πόλη Phrae όπου θα διανυκτερεύσουμε. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΡΑΕ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Phrathat Shor hae , τον κεντρικό ναό της περιοχής και θα αναχωρήσουμε για ακόμα πιο Βόρεια. Θα κάνουμε μια στάση στο Baan Prathamjai , ένα σπίτι με σκαλιστές κολώνες από τικ χαρακτηριστικό αξιοθέατο των βορείων περιοχών της χώρας . Μετά το τέλος της επίσκεψης μας συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Τσιάνγκ Ράι .Λίγο πριν φτάσουμε στην πόλη θα κάνουμε μια επίσκεψη στον λευκό ναό Wat Long Khun όπου θα απολαύσουμε την διαφορετικότητα και την σύγχρονη όψη ενός πλέον διάσημου Βουδιστικού Ναού .Στην συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. Προτείνουμε να πάτε μια βόλτα στην βραδινή αγορά της πόλης όπου μπορείτε να απολύσετε την αγορά ή να πιείτε το ποτό σας απολαμβάνοντας υπαίθρια shows που διοργανώνει ο δήμος .


5η μέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ

Μετά το πρωινό μας η μέρα μας θα ξεκινήσει με τις ορεσίβιες φυλές της Ταυλάνδης . Μπαίνοντας μέσα στην φύση θα περπατήσουμε σε ένα χωριό όπου θα δούμε δείγματα των φυλών που ζούν κυρίως στα σύνορα της χώρας . Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε και την διάσημη  φυλή με τις μακρυλαίμες γυναίκες (Long Necks - Kayan). ΄Επειτα θα ανέβουμε το βουνό και θα επισκεφτούμε τους πανέμορφους κήπους των χειμερινών ανακτόρων Doi Tung αγαπημένων της μητέρας του Βασιλιά. Θα συνεχίσουμε οδικώς για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου. Εκεί είναι τα σύνορα της Ταϊλάνδης, της Βιρμανίας και του Λάος. Θα δούμε την πόλη Τσιάνγκ Σαέν στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Οπίου το οποίο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε βάρκα για να πάμε μια μικρή κρουαζιέρα στα νερά του διάσημου ποταμού Μεκόνγκ και να περάσουμε απέναντι σε μια μικρή αγορά του Λάος . Αφού περάσουμε ξανά απέναντι στην χώρα της Ταυλάνδης θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας βλέποντας πανέμορφα τοπία και  θα φτάσουμε στο χωριό Μάε Σάι στα σύνορα με την Βιρμανία. Εκεί θα περιπλανηθούμε στην τοπική αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Δείπνο σε παραποτάμιο εστιατόριο με Ταϊλανδικό μενού Η θέση του εστιατορίου είναι μοναδική και συνήθως το δείπνο μας συνοδεύει και ζωντανή μουσική . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Τσιάνγκ Μάι. Στην διαδρομή μας θα κάνουμε μια στάση στις θερμές πηγές όπου θα δούμε πως οι ντόπιοι βράζουν τα αυγά πουλιών μέσα σε αυτές και νωρίς το απόγευμα θα φτάσουμε στο Τσιάνγκ Μάι. Πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας θα επισκεφτούμε την περιοχή με τις βιοτεχνίες η οποία είναι η πηγή όλων των χειροτεχνημάτων της χώρας (εργοστάσιο ξύλου , μεταξωτών)  . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Σήμερα το Δείπνο μας θα είναι απολαυστικό καθώς θα το έχουμε σε ένα παραδοσιακό KANTOKE restaurant της βόρειας περιοχής της χώρας. Έτσι λοιπόν θα δοκιμάσουμε εξαιρετικά μεζεδάκια απολαμβάνοντας το show χορού και μάχης της Ταυλάνδης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.  Σας προτείνουμε να κάνετε την βόλτα σας στην πολύ όμορφη βραδινή αγορά της πόλης.

7η μέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την περιοχή όπου ζουν και μεγαλώνουν οι ελέφαντες. Θα παρακολουθήσουμε την καθημερινή ζωή τους και τον τρόπο εκπαίδευσης τους. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε προαιρετικά και μια βόλτα πάνω στα υπέροχα ζώα μέσα από την διαμορφωμένη ζούγκλα  του camp . Αφήνοντας τους ελέφαντες θα αναχωρήσουμε και θα κάνουμε μια στάση σε μια φάρμα με ορχιδέες όπου θα δούμε διάφορα είδη του φυτού. Η συνέχεια ανήκει στον υπέροχο ναό Doi Suthep που βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Το βουνό αυτό ανήκει στην υψηλότερη οροσειρά της χώρας του Doi Inthanon .  Ο ναός που θα επισκεφτούμε χαίρει απίστευτης αρχιτεκτονικής ομορφιάς και διατηρεί ένα μεγάλο αριθμό συμβόλων του βουδισμού και της παράδοσης της χώρας . Επίσης από το μπαλκόνι του μπορείτε να απολαύσετε την θέα ολόκληρης της μεγαλύτερης πόλης του Βορρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ - ΛΑΜΠΑΝΓΚ – ΤΑΚ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο Ρόδο του Βορρά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από το Λαμπάνγκ όπου θα επισκεφτούμε τον ναό Khae Don Tao, έναν από τους πλέον χαρακτηριστικούς βιρμανικούς ναούς του 18ου αιώνα , συνεχίζοντας θα πάμε στο φράγμα Phumiphol και θα κάνουμε μια στάση για να απολαύσουμε αυτό το τεράστιο έργο και την εξαίρετη θέα της λίμνης από ψηλά. Άφιξη στο ξενοδοχείο στο Τακ , τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο .Προτείνουμε μια βόλτα δίπλα από το ποτάμι της πόλης

9η μέρα: ΤΑΚ - ΛΟΠΜΠΟΥΡΙ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για Μπανγκόκ περνώντας από την πόλη Λόπμπουρι όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια των ναών, που μαρτυρούν στο παρελθόν την κυριαρχία της αυτοκρατορίας των Χμέρ. Θα μείνουμε έκπληκτοι από την πόλη και τον αρχαιολογικό χώρο από τις μαιμούδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και που αποτελούν προστάτες των ναών .  Άφιξη στην Μπανγκόκ και μια μικρή γεύση από την πρωτεύουσα της Ταύλάνδης . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

10η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή Μισής Ημέρας στο Μεγάλο Παλάτι τον πιο σημαντικό ναό της Μπανγκόκ  και στον  ναό  "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων . Στο Μεγάλο Παλάτι θα απολαύσουμε την αίγλη του παλιού παλατιού και την ιεροσύνη του Σμαραγδένιου Βούδα . Υπέροχες εικόνες από ένα από τα σημαντικότερους και πιο όμορφους ναούς την χώρας . Το "Wat Chetuporn" (γνωστός ως "Wat Pho") με τον εντυπωσιακό ξαπλωτό Βούδα μήκους 45μετρων ήταν το πρώτο κέντρο δημόσιας παιδείας στη χώρα και πολλοί το θεωρούν το πρώτο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στην Ταϊλάνδη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση . 

11η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό. Αν έχουμε την πρωινή πτήση μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω σταθμού . Άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα . Αν έχουμε την βραδινή πτήση ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα και ψώνια στο κέντρο της πόλης . Άφιξη στην Αθήνα το πρωί της επόμενης ημέρας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Στην Μπανγκόκ θα προταθεί και η εκδρομή Πλωτή Αγορά DAMNOEN SADUAK και Κήπος των Ρόδων
Ολοήμερη Εκδρομή στη Πλωτή Αγορά και τον Κήπο των Ρόδων (Με Γεύμα) . Θα κατευθυνθούμε εκτός πόλης προς την περιοχή Ratchaburi, γνωστή για τις παραδοσιακές πλωτές  φρουταγορές της. Θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακό πλοιάριο και θα μπούμε μέσα στα klongs , στον λαβύρινθο δηλαδή των υδάτινων δρόμων της πλωτής αγοράς .Στην συνέχεια θα φτάσουμε στην πλωτή αγορά όπου θα ψωνίσουμε παραδοσιακά μέσα από τις βάρκες . Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος στην υπαίθρια αγορά . Θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας και θα αναχωρήσουμε για τον  φημισμένο Κήπο των Ρόδων .Εκεί  μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά μεταξύ άλλων ένα γεμάτο δράση  αγώνα Muay Thai, επίδειξη αρχαίας Ταιλανδεζικης ξιφασκίας καθώς  και παραδοσιακούς χορούς από φυλές της Ταϊλάνδης. Παρέχεται γεύμα δυτικού τύπου σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με (διεθνείς πτήσεις). / Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, όπως αναγράφεται ανά ημέρα στο πιο πάνω πρόγραμμα. / Πρωινό καθημερινά και (7) γεύματα, όπως αναφέρεται στο πιο πάνω πρόγραμμα. / Μεταφορές με κλιματιζόμενα πούλμαν όπως αναγράφεται. / Ξεναγήσεις – Εκδρομές, σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή. / 1 διανυκτέρευση στο Πιτσανουλοκ σύμφωνα με το πρόγραμμα / 1 διανυκτέρευση στο Πραε σύμφωνα με το πρόγραμμα / 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Ραι σύμφωνα με το πρόγραμμα / 2 διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μαι σύμφωνα με το πρόγραμμα / 1 διανυκτέρευση στο Τακ σύμφωνα με το πρόγραμμα / 2 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σύμφωνα με το πρόγραμμα / Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός. & Έλληνας Αρχηγός – Συνοδός. / Ασφάλεια - επαγγελματικής αστικής ευθύνης.

Δεν  περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροπορικών εισιτηρίων & επίναυλος (περίπου € 390*/ άτομο) / Αχθοφορικά – Φιλοδωρήματα 45€ & προαιρετικές εκδρομές / Προσωπικά έξοδα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΛ/ΤΡΙΚΛ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ : 
Topland Hotel ή αντίστοιχο
ΠΡΑΕ :
Maeyom Palace Hotel ή αντίστοιχο
ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΙ :
Golden Pine Resort ή αντίστοιχο
TΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ :
Empress Hotel Chiang Mai ή αντίστοιχο
ΤAK :
Vieng Tak Hotel ή αντίστοιχο
ΜΠΑΝΓΚΟΚ : Golden Tulip Mandison Suites 
ή αντίστοιχο

07,14 & 22/04 1195€ +290€ O/R


Υπάρχει δυνατότητα  παράτασης διαμονής 2 ακόμα νύχτες στην Μπανγκόκ με 160€ ανά άτομο αλλά και σε όποιο άλλο προορισμό της χώρας (ΠΟΥΚΕΤ, ΣΑΜΟΥΙ, ΚΡΑΜΠΙ , ΠΑΤΑΓΙΑ, ΚΟ ΤΣΑΝΓΚ) για διακοπές με χρέωση ανάλογη του ξενοδοχείου που θα επιλέξετε.

Το αναγραφόμενο κόστος της εκδρομής: Προϋποθέτει ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των απαραίτητων συμμετοχών το κόστος του ταξιδιού θα διαφοροποιηθεί. Το κόστος εκδρομής - έχει υπολογιστεί βάσει της ισοτιμίας δολαρίου / ευρώ την 26/02/2017. Οιαδήποτε σοβαρή μεταβολή στην ισοτιμία αυτή συνεπάγεται αυτόματη αναπροσαρμογή της τιμής. Για κρατήσεις είναι απαραίτητα καθαρά αντίγραφα των διαβατηρίων. Ενδέχεται να τροποποιηθούν δραστηριότητες από το συνοδό της εκδρομής με  κύριο γνώμονα πάντα την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα: για Ελληνικά διαβατήρια Διαβατήριο νέου τύπου με ελάχιστη ισχύ 6 μήνες. Βίζα για Ταϋλάνδη δεν είναι απαραίτητη (για μέγιστη παραμονή έως 30-ημέρες)
Τοπικοί Φόροι αεροδρομίου (πληρώνονται στον προορισμό) - ΤΗΒ 700 (περίπου € 18)/ άτομο για διεθνής αναχωρήσεις - ΤΗΒ 100 – 300  (περίπου μεταξύ € 3 – € 8)/ άτομο για εσωτερικές πτήσεις