GREEK GR
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300
Δε-Πα: 9:00-19:00
Σαβ: 10:00-15:00
 210 33 33 300

1 Επιβάτης

- +
Ενήλικας
- +
από 2 ετών έως 11
- +
έως 2 ετών
Κλείσιμο
Φθινόπωρο 2016

Αναχωρήσεις : 17 Νοεμβρίου 2016

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βουκουρέστι με την AEGEAN AIRLINES . Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δέιχνει την αρχιτεκτονική από όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς και το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισίου, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Τακτοποίηση σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία ATHENNE PALACE HILTON 5* ( www.hilton.com ) ή στο NOVOTEL CITY CENTER 4* sup. ( www.novotel.com ) Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στο φωταγωγημένο Βουκουρέστι.

2η μέρα: ΣΙΝΑΙΑ - ΜΠΡΑΝ – ΜΠΡΑΣΟΒ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα φτάνουμε στην Σινάϊα, το “μαργαριτάρι των Καρπαθίων”, όπου θα επισκεφτούμε το παλάτι Πελες, θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου, του 1ου Βασιλιά της Ρουμανίας. Στη συνέχεια θα δούμε καθοδόν το Μοναστήρι της Σινάϊα, το 1ο κτίριο που κτίστηκε, και από το οποίο πήρε την  ονομασία της η πόλη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Μπραν, όπου θα επισκεφτούμε τον  πρίφημο Πύργο Μπραν, γνωστό ως “Πύργο του Δράκουλα”, ο οποίος κτίστηκε το 14ο αιώνα ως αμυντικό φρόυριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε με μια σύντομη ξενάγηση στο Μπρασόφ, όπου θα δούμε την παλιά πόλη και τη Μαύρη εκκλησία, γοτθικού ρυθμού, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

3η μέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ελεύθερη μέρα)

Μετά το πρόγευμα η ημέρα είναι ελεύθερη στο κέντρο του Βουκουρεστίου. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Εθνική Πινακοθήκη ή να κάνετε μια βόλτα ( εφόσον ο καιρός το επιτρέπει ) με το καραβάκι στο πάρκο Χερεστρόου, που βρίσκεται δίπλα στο μουσείο του χωριού. Θα σας εντυπωσιάσει το μαγευτικό τοπίο και η καταπράσινη πεδιάδα. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το γραφικό πεζοδρομο που σφύζει από ζωή με τα πολλά μπαρ, εστιατόρια.

4η μέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο ανάλογα με την πτήση της επιστροφής στην πλούσια αγορά της πόλης. Στη συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής

Επιπλέον Παροχές:

Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη με την Aegean Airlines 70,00 €/άτομο

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN

•Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

•Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

•Αρχηγός -συνοδός του γραφείου μας

•Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

•Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

•Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 € περίπου

•Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την Aegean ( αναλόγως με τη διαθεσιμότητα )

•Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, λοιπά αξιοθέατα , ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία

•Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π